2024. április 16.
Már a két ünnep között látható Az unoka

Már a két ünnep között látható Az unoka

A filmnek Deák nemcsak rendezője, írója is, a sztorit személyes történet ihlette meg a nagypapájáról. Talán nem véletlen, hogy a rendező a díszbemutatóra is a nagyapja órájában érkezett.

Mindenki című rövidfilmjéért Oscar-díjat nyert Deák Kristóf első mozifilmje, Az unoka (16) egy izgalmas, fordulatos thriller, amelynek kiindulópontjául napjaink egyik jellemző bűncselekménytípusa, az unokázós csalás szolgált.

Fotó: ALEX RAKO
 

 

A budapesti bemutatón a rendező és a producer, Zákonyi S. Tamás mellett megjelent a film minden szereplője, így a címszerepet játszó, egyúttal első filmes főszerepében látható Blahó Gergő, a nagyapját alakító Jordán Tamás, továbbá többek között Döbrösi Laura, Jászberényi Gábor, Bárdos Judit, Pogány Judit, Papp János, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Kertész Péter, Mikó István és Baranyi László is.
 

 
A Cinema City Aréna moziban tartott premiert nagy érdeklődés övezte mind a vendégek, mind a sajtó részéről. Az unoka január 6-án kerül országszerte a mozikba, de a két ünnep között már premier előtt is elcsíphető számos moziban.
 
 

 

Megosztás