2024. április 18.
Valami történt Sandra Bullock lábával

Valami történt Sandra Bullock lábával

Ha az ember három hónapig magassarkúban szaladgál a dzsungelben, azt a lába megemlegeti.

– Azt hiszem, elmozdultak a csontjaim – mondja Sandra Bullock, aki egy teljes évszakot töltött a liánok között Az elveszett város című filmje forgatásán. – Amikor visszatértem a civilizációba, nem tudtam lapos sarkúban járni, újra kellett tanulnom, milyen, amikor a járdán gyalogol az ember tornacipőben. 

 

Bullock ruhatárának fő ékessége mégis egy flitteres, fuksziaszínű kezeslábas volt, amely szinte a filmfőszereplőjévé nőtte ki magát. – Állati hülye viselet egy dzsungelkaland során, de ez volt benne a poén – folytatja az Oscar-díjas színésznő. – Egyébként imádtam, mert jól lehetett benne mozogni, akkor sem repedt szét, amikor fára kellett mászni. 

 

Az elveszett város (bemutató: 2022. április 21.) főhőse egy írónő, aki romantikus kalandregényeket gyárt. Elmegy a dzsungelbe egy modellel (Channing Tatum), aki új regényének címlapján szerepelne. A fotózás azonban nem várt fordulatot vesz, amikor elrabolja őket egy megszállott milliomos (Daniel Radcliffe), aki úgy gondolja, az írónő tudja, hol lelhető fel egy ősi ereklye, amit a hősnő néhai régész férje már felderített. Az elraboltak segítségére siet egy exkommandós (Brad Pitt), és kezdődnek a bonyodalmak. 

 

De már az sem volt egyszerű, ahogy Pitt a filmbe került egy cameo erejéig. Ahogy újságírói kérdésre válaszolva elmondta: – Sandrával közös a fodrászuk, aki elintézte, hogy kölcsönösen szerepeljünk egymás következő filmjeiben. – Bullock majd Pitt új akcióthrillerében lesz látható, ami már az utómunkánál tart.

 

Az elveszett városban Bullock írónőt alakít, aki romantikus kalandregényeket jegyez. Egy szép napon elrabolja egy milliárdos, aki hisz abban, hogy az elveszett város, amiről hősnőnk ír, létezik, és együtt megtalálják a dzsungelben A nő segítségére siet könyvének címlapmodellje (Channing Tatum), és hajmeresztő kalandokat élnek át az őserdőben. Brad Pitt a pozitív hősök táborát erősíti.

 

Aki már látta a filmet, azt mondja, szemlátomást mindenki nagyon élvezi, hogy elengedheti magát ebben a romantikus vígjátékban: Bullock és Tatum manírok nélkül hozza az egymásra utalt két magányost, Pitt zen-buddhistára veszi a figurát, Radcliffe pedig, aki az aggasztó jelek ellenére mégsem rokkant bele Harry Potterbe, lubickol, hogy életében először főgonoszt alakíthat. 

Megosztás