2024. május 1.
Még több amerikai sport a Network4-en

Még több amerikai sport a Network4-en

Jön az XFL, a March Madness, a NASCAR Xfinitiy és a Truck series, a Super Bowlt helyszíni stáb közvetíti Arizonából.

Látványos amerikai technikai- és csapatsportok, valamint egy Emmy-díjas sporttörténelmi sorozat érkezik a Network4 csoport sportcsatornáira (ARENA4, MATCH4) és streaming szolgáltató platformjára, a NET4+-ra. A médiacég sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megszerezte az egyetemi kosárlabda-bajnokság March Madness nevű rájátszása, az frissen induló XFL amerikaifutball-bajnokság, valamint a NASCAR Xfinity és Truck autóverseny-szériák közvetítési jogait. A közelgő NFL Super Bowl eseményeiről a Network4 stábja a helyszínről számol be a magyar nézőknek.

 

Február 13-án tartják az amerikai sportvilág egyik legnagyobb ünnepét, a Super Bowlt. Százmilliók várják a Kansas City Chiefs és a Philadelphia Eagles összecsapását, valamint a legendás half time showt, amelynek sztárja idén Rihanna lesz. A Network4 élőben közvetíti a döntő minden mozzanatát és annál jóval többet is. A magyar stáb már a helyszínen tartózkodik és az NFL-lel kötött megállapodás értelmében a legnagyobb sztárokhoz is hozzáférést kap az arizonai Glendale-ben. Az ARENA4 CountDown című háttérműsora minden nap nyolcfős csapattal és a legújabb hírekkel jelentkezik egészen a döntő kezdetéig.

 

 

A Super Bowl után sem maradnak kedvenc sportjuk nélkül az amerikai foci rajongói. A Network4 szerezte meg az újrainduló XFL amerikaifutball-bajnokság első két idényének közvetítési jogait. A ligát a világhírű színész, Dwayne „The Rock” Johnson menedzseli és első körben nyolc város csapata (Dallas, Houston, San Antonio, Las Vegas, Orlando, St. Louis, Seattle, Washington DC) vesz részt a küzdelmekben.

 

Márciusban a Network4 mutatja be az NCAA amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság rájátszása, népszerű nevén a March Madness 15 legizgalmasabbnak ígérkező összecsapását, valamint a Final Four nevű döntőt is. Az NCAA két évre költözik a magyar médiacéghez.

 

Az élő kosárlabda meccsek mellett sporttörténelmi képsorok is érkeznek a hazai nézőkhöz. A The Last Dance című tízrészes sport dokumentfilm-sorozat Michael Jordan utolsó Chicago Bullsban eltöltött 1997-1998-as szezonjáról szól. Az Emmy-díjas produkció eredeti, soha nem látott felvételeket is bemutat. A stáb tagjai teljes körű belépést kaptak a Bulls stadionjába és Jordan mellett olyan világsztárokkal is forgattak mint Scottie Piper és Dennis Rodman. A The Last Dance epizódjai heti rendszerességgel érkeznek az ARENA4-re és a NET4+ online streamingszolgáltatóra.

 

„A csapatsportok mellett az amerikai autósportok rajongói is megkapják a maguk benzinadagját 2023-ban a Network4-től. A motorsportok „pankrációja”, a NASCAR már hosszabb ideje az ARENA4 és a MATCH4, valamint természetesen a NET4+ vendégszeretetét élvezi, most pedig bemutatkozik a sorozat két látványos kísérőszériája, a NASCAR Xfinitiy és a Truck series is. Mindkét ízig-vérig amerikai autóversenyt két éven keresztül biztosan a Network4-en követhetik a nézők.

Megosztás

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

Mozaik

Most a Hungexpón érdemes fagyizni!

  • 2024.03.3

Huszonhat gyártó várja termékeivel az olasz konyha szerelmeseit a SIRHA Budapesten. Az Olasz Szigeten Itália ikonikus alapanyagait vonultatják fel, amiket egyszerűségük tesz rendkívülivé, ezért is lettek világhírűek.

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.